Vidamic

Vi hjælper mange med at få en bedre og sundere arbejdsdag. Vil du også være med til at gøre en forskel?

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og vi giver dem de bedste betingelser for at vokse som person og i karrieren. Som sælger på Vidamic Ergonomics bliver du en del af Rahmqvistgruppen, hvor jobbet ikke kun er et job, men en oplevelse og en følelse af samhørighed.

Du får din egen coach og unik undervisning i dokumenteret salgsteknik udarbejdet af Europas førende salgsorganisation.

Du kommer til at være en del af et holdbart koncept, som genererer tilfredse kunder, motiverede medarbejdere og en god lønsomhed med mindst mulig miljøbelastning.

Hvis du også har et lyst sind, en sprudlende energi og en stor portion ydmyghed er du den, jeg søger.

Vi søger dynamiske distriktsansvarlige i Århus N & Djursland

Brænder du for salg? Så er du den, vi er på jagt efter!

Du vil sammen med os være med til at udvikle og sælge unikke ergonomiske produkter til små og mellemstore virksomheder. Alle vores produkter er af høj kvalitet, god funktionalitet og innovativt svensk design. Vores virksomhed er certificeret indenfor kvalitet og miljø siden 1996. Dette indebærer en garanti for at alle vores produkter ikke bare holder en høj kvalitet, men er produkter med mindst mulig miljøpåvirkning. Vores filosofi er at undgå standardsortiment, noget som leder til, at du skaber langsigtede kunderelationer med lidt eller ingen konkurrence. Et produkt fra Vidamic Ergonomics finder din kunde kun hos dig.

Du vil i løbet af oplæringsperioden udvikle dig, så du vil være med til at styrke vores markedsposition og hjælpe til videre vækst.

Dine kvaliteter/kvalifikationer:

  • Samvittighedsfuld
  • Forretnings- og resultatorienteret
  • Evne til at skabe energi og arbejdsglæde
  • Har evnen til at få det bedste ud af dig selv og dem du arbejder sammen med
  • Entusiastisk
  • Evne til at inspirere dig selv og andre til at arbejde mod de mål som er sat
  • Struktureret og målrettet
  • Disciplineret og selvkørende
  • Kørekort klasse B

Vores ansatte har forskellige baggrunde både når det gælder uddannelse og erfaring. Det betyder, at det ikke er din uddannelse, som afgør, om du bliver ansat hos os, men mere din personlighed og ikke mindst din motivation for jobbet. Vores erfaringer viser, at det er dette, der afgør, om du vil lykkes hos os.

 

Hvad kan vi tilbyde dig:

Vi giver dig alle muligheder for at få succes. Du får en unik salgsuddannelse via Rahmqvist College, som har dokumenteret salgsteknik (B2B) udarbejdet af Nordeuropas førende salgsorganisation. Du har hjemmearbejdsplads og planlægger selv din arbejdsdag. Du vil dog tilbringe størstedelen af din tid ude i marken, hvor du skal opbygge langvarige relationer med vores kunder samt understøtte og udvide salget. Det er derfor vigtigt, du har et stort drive.

Vi indkalder løbende til interview.

 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato I henhold til aftalen
Løn I henhold til aftalen
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 100%
By Aarhus
Region Midtjylland
Land Danmark
Referencenummer 2022/6
Kontakt
  • Kenneth Brixhagen, +4530650652
Publiceret 28.01.2022
Sidste ansøgningsdag 18.10.2022

Tilbage til Ledige stillinger