Scander

Kørende B2B-sælger til distrikt på Sjælland!

Kunne du tænke dig at sælge unikke produkter, der gør folks arbejdsliv sundere, renere og lettere?

Hos Scander tror vi på dit potentiale. Det handler om din drivkraft og vindermentalitet – ikke din baggrund eller din uddannelse. Bliv en del af en markedsleder og få uanede muligheder for at udvikle din karriere.

Det særlige ved os er både vores produkter – de eneste af sin art i markedet – men også vores medarbejdere. Hjælpen er aldrig langt væk. Vi er der for hinanden. Det er sådan, vi har fået vores succes,” fortæller sales manager Philip Wikström.

Scander – en del af Rahmqvist

Hos Scander arbejder vi med produkter, der fremmer en bedre og friskere arbejdsplads. Vi har været på markedet siden 1986 og er ét af flere specialiserede varemærker inden for Rahmqvistgruppen. Som kørende sælger får du tæt kontakt med Rahmqvists kørende sælgere, så selvom du er på farten, har du hjælpen lige ved telefonen.

Desuden ved vi, at sælgere er konkurrence mennesker. Derfor arrangerer vi en europæisk galla hvert tredje år – vores egen Oscar-uddeling, hvor vi hædrer fremgangsrige kolleger. Og vi går op i at hjælpe dig til succes. Derfor starter du med at tage vores grunduddannelse i salg, ligesom du får en coach og løbende videreuddannelse.

Få dit eget distrikt på Sjælland

På Sjælland har vi 6 distrikter, 3 af dem i Storkøbenhavn, og din arbejdsdag starter, når du møder ind i dit distrikt.

Du kører ud hjemmefra og får en hverdag, hvor det let kan føles som om, du driver din egen lille succesfulde forretning, når du opbygger langvarige relationer med vores kunder samt understøtter og udvider salget. Du sætter selv møderne op (vi har en liste af kunder), og så er du ellers på landevejen og på kundebesøg – men i tæt kontakt med kolleger via telefon og iPad.

Du er kun lige begyndt

Hos Scander tror vi på, at du med din unikke baggrund kommer med noget helt særligt. Det kræver sit og en vis portion selvdisciplin at bruge dagen på landevejen. Til gengæld åbner der sig en verden af muligheder for dig, hvis du ønsker det.

Vi ser din karriere som en rejse. Så har du interesser udover salg, fx inden for produktejerskab eller ledelse, så er der muligheder både lokalt og internationalt. Vi skaber vores egne ledere,” forklarer Philip.

Er du klar til din karrieres største rejse?

Din faglige baggrund er faktisk ikke det vigtigste. Vi leder efter en kollega, der har en stærk drivkraft, et ønske om udvikling og en god portion disciplin. Du er sikkert typen, der elsker at vinde og kan godt lide at sætte høje mål for dig selv. Desuden tænker vi, at du:

  • er udadvendt og kan lide at kontakte nye mennesker
  • har en god forretningssans og har nemt ved at gøre dig bekendt med forskellige typer af virksomheder og deres behov
  • har kørekort B
  • taler og skriver flydende dansk
  • er motiveret af provisionsløn.

Velkommen til Rahmqvist-familien!

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikard Tingvall +4670-5182273, som kan fortælle dig mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato I henhold til aftalen
Løn I henhold til aftalen
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 100%
By Køge
Region Sjælland
Land Danmark
Referencenummer 2022/16
Kontakt
  • Rikard Tingvall, +4670-5182273
Publiceret 01.08.2022
Sidste ansøgningsdag 31.08.2022

Tilbage til Ledige stillinger